Byd3viL* Site Sahibi
Mesaj Sayısı : 220 Kayıt tarihi : 27/05/10 Nerden : İstanbul / Üsküdar / Ünalan Mah Doğum tarihi : 24/01/91 Cinsiyet : Reklam :
Resme Tıklayarak İletişime Geçiniz. ( Msj Yoluyla )
| Konu: BEKLE BENİ BUCA Salı Ocak 18, 2011 4:47 pm | |
| Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Hugo Almeida, kısa zamanda İstanbul'a âşık olduğunu söyledi. Beşiktaş taraftarının yakın ilgisi sonrasında uyum sürecini çabuk atlattığını ifade eden Almeida, "Takımda 4 Portekizlinin varlığı ve Guti gibi büyük bir yeteneğin aramızda olması kısa zamanda Beşiktaş'a ve İstanbul'a alışmamı sağladı. Bugüne kadar Beşiktaş forması altında iki maça çıktım. Sivas ve Manisa karşılaşmalarında yüzde yüz katkı sağladığımı söyleyemem ama elimden geleni yapmaya çalıştım. Tek eksiğim gol diye düşünüyorum. İkinci yarının ilk maçında İnönü Stadı'na çıkacağım. Buca karşısında gol ya da goller atarak kendimi Beşiktaş camiasına kabul ettirmek istiyorum" dedi. BEŞİKTAŞ AİLEM GİBİ Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'den başlamak kaydıyla A'dan Z'ye kadar herkesin ortak bir amacı olduğuna değinen Almeida, "Başarı bu şekilde gelir. Beşiktaş'ta tarif edilemeyecek kadar güzel bir aile ortamı var. Geldiğim günden beri bana 14 puanlık farkın nasıl kapanacağını soruyorlar. Sorun ne kadar puan farkının olduğu değil. Bizim yeni dönemde neler yapabileceğimizdir. Üç kulvarda mücadele eden tek takım olduğumuzdan dönem dönem sıkıntı yaşayacağımız aşikar. Ama Beşiktaş bu sıkıntının altından kalkacak kaliteye sahip" dedi. Portekizli yıldız, Teknik Direktör Bernd Schuster'in genç futbolculara yakın ilgi göstermesinin Türk futbolu için büyük avantaj olduğunu da sözlerine ekledi. Quaresma SÖYLEMİŞTİ Beşiktaş'taki ortamın ne kadar iyi olduğunu Quaresma'nın kendilerine söylediğini ifade eden Almeida, "Gerçekten de Beşiktaş taraftarının ne kadar ateşli olduğunu gördüm. Hedefim lig başlar başlamaz gollerimle onları sevindirmek" dedi. | |
|